חיפוש
דלג על חיפוש
לחיפוש ביטוי מדוייק הוסף גרשיים
תוכן העמוד
דלג על תוכן העמוד

שניידר בתקשורת

03/07/2025
מה עושים כשהילד מתחיל לעשות תנועות פתאומיות וקולות, ולא ברור אם זה יעבור - או רק יחמיר? ד"ר דנה פלדמן שדה, מספרת על המסע המטלטל שעברה נעמי, אמא של דניאל בן ה-8, בתור הורה לילד עם טיקים ומסבירה כיצד לשנות את אופן המחשבה, התגובה ולבסוף גם את התמונה מקצה לקצה.
"mako"להמשך הכתבה...
30/06/2025
"לשמחתנו, על אף האירוע המדאיג ומצבה הירוד בתחילה, הילדה התעוררה, נגמלה מהנשמה למחרת קבלתה ועתה מתאוששת בהדרגה", אומר הרופא שמטפל בבת ה-4 שטבעה שלשום. הוא מזכיר להורים כי "מרבית אירועי הטביעה מתרחשים במים רדודים ולא במים עמוקים".
"mako"להמשך הכתבה...
30/06/2025
צוות המחלקה לרפואה דחופה של שניידר שיתף אותנו מאילו פגיעות הם הכי חוששים כשילד מגיע למיון.
"וואלה"להמשך הכתבה...
29/06/2025
ד"ר עומר ניב, סגן מנהלת מרכז שניידר ואחראי שעת חירום, משתף בכל מה שקרה בבית החולים מתחילת המלחמה. "גם עכשיו, רגע אחרי, אני עדיין לא מצליח לעכל את כל מה שקרה ב-12 הימים של המלחמה. השיא היה בלילה שבו פגע הטיל בבניין לא רחוק מבית החולים, המחשבה על התרחיש הנוראי אליו התכוננו לא עוזבת".
"מעריב"להמשך הכתבה...
25/06/2025
Gravely ill children, some hooked up to life-saving machines, were rushed to underground bunkers
"mail Online"להמשך הכתבה...
23/06/2025
בזמן שמערכת הבריאות פועלת בתנאי חירום, טקס ברית מילה מרגש נערך לתינוק בן 7 חודשים המאושפז לקראת ניתוח. "לא ידענו אם יתאפשר לנו בכלל לערוך לו ברית - אבל הצלחנו לעשות את זה", מסרה האם הנרגשת.
"mako"להמשך הכתבה...
23/06/2025
עם תחילת המלחמה, חדרי הניתוח במרכז הרפואי שניידר לא יכלו להמשיך לעבוד בגלל שאינם ממוגנים. לאחר מאמצים רבים הוקמו שני חדרי ניתוח ייעודיים במחלקת הפגייה הממוגנת.
"mynet פתח תקווה"להמשך הכתבה...
22/06/2025
בשניידר מתריעים על תופעה מטרידה: מאז החלה המלחמה חלה עלייה משמעותית בפעוטות שמגיעים לטיפול במחלקה לרפואה דחופה בשל פציעות חמורות שנגרמות בידי כלבים, לרוב מדובר בכלב המשפחה המוכר. רופא בכיר במלר"ד: "ההורים בהלם, לרוב מדובר בכלבים ששייכים למשפחה, כאלה שלא תקפו אדם מעולם, שקיבלו את כל החיסונים הנדרשים".
"mako"להמשך הכתבה...
19/06/2025
ארי דמרי בן השש וחצי מאשקלון עבר טיפולים קשים נגד סרטן מסוג נוירובלסטומה, החלים אבל המחלה שבה במלוא עוצמתה. טיפול ניסיוני ברומא עשוי להציל את חייו. הוא יטוס לשם הודות להתגייסות יוצאת דופן מצד המרכז הרפואי שניידר, אל על וגורמים נוספים: "רצינו להנגיש מיד את הטיפול הניסיוני הזה לארי", אומרת האונקולוגית ד"ר אסתר ברקולהמשך הכתבה...
18/06/2025
כסלו ברעם, דיאטנית ממרכז שניידר: "ילדים שאוכלים פחות או רק מחפשים נשנושים – זה לא "משהו לא בסדר", אלא תגובה טבעית למציאות לחוצה. גם אנחנו, כהורים, מגיבים דרך האוכל – לפעמים בלי לשים לב. החדשות הטובות: עם כמה כלים פשוטים, אפשר להפוך את הארוחות לרגעים של רוגע וקרבה".
"mako"
להמשך הכתבה...
17/06/2025
השינוע של הילדים המטופלים למרחב המוגן, ההתגייסות של אנשי הצוות והפתיחה של חדרי ניתוח במתחם הפגייה הם רק חלק מהמאמצים הרבים שנעשו כדי לשמור על הילדים.
"i24news"להמשך הכתבה...
16/06/2025
לאחר שהרגישה גוש באזור הבטן, החליטה נועה בת ה-16 להתייעץ עם צ'אט GPT - הוא המליץ לה לגשת לבדיקות, שם התגלה גידול שפיר שהוסר בניתוח מורכב. "יש הרבה אנשים ששואלים את הצ'אט על עניינים רפואיים, אז אמרתי לעצמי 'למה לא לנסות'", היא סיפרה.
"ynet"להמשך הכתבה...
06/06/2025
יותר ויותר ילדים בישראל ובמדינות העולם המערבי מאובחנים כחולים במחלות מעי דלקתיות. מומחה לגסטרואנטרולוגיית ילדים בשניידר אומר כי התופעה המדאיגה מתגברת גם במדינות מתפתחות. הסיבות, לא תמיד ברורות לדבריו, אם כי ישנם כמה גורמים שעלולים להגביר את הסיכוי, ובהם חשיפה למזונות אולטרה-מעובדים, יתר-היגיינה, סטרס ועוד. בראיון מיוחד הוא מדגיש: "העתיד נמצא במניעה".
"mako"להמשך הכתבה...
05/06/2025
אושר דרעי ז"ל לא ראתה מומחה לאלרגיה במשך עשור - באזור מגוריה לא היה כזה. גם בבית החולים לא היה אלרגולוג והיא נפטרה מאלרגיה קשה לחלב | "המקרה מייצג את כל הרעות החולות של רפואת האלרגיה בישראל", אומרים המומחים. מאז חלפו ארבע שנים ודבר לא השתנה.
"Doctors Only"

להמשך הכתבה...
01/06/2025
אביחי ברודך, לשעבר אגרונום מכפר עזה שאשתו ושלושת ילדיו היו 51 יום בשבי, נפצע בלחימה על הקיבוץ והצית לבדו את מחאת משפחות החטופים. מאז, חזר לסיים את לימודי הסיעוד, והיום הוא אח מוסמך בשניידר - מול המחלקה שקיבלה את משפחתו כששבה.
"הארץ - The Marker"להמשך הכתבה...
28/05/2025
הילד מביט למצלמה והאבחון כבר בדרך: מהפכת הבינה המלאכותית ברפואת עיניים לילדים כבר כאן והיא מיושמת במגוון בדיקות למגוון תחלואי עיניים בילדים
"הארץ"להמשך הכתבה...
28/05/2025
ליה, שהיתה במעקב רפואי מגיל צעיר בעקבות עצירות, חזרה לטיפול מקצועי לאחר תקופה של הפסקה - מה שהתברר כמהלך משמעותי עבורה ועבור המשפחה. בריחת צואה ועצירות אצל ילדים יכולה להפוך לבעיה שמשפיעה על כל תחומי החיים של הילד ושל בני משפחתו. עם טיפול מותאם אישית, אפשר לעזור לילד לא להתבייש וללמד אותו הרגלים חדשים.
"mako"להמשך הכתבה...
26/05/2025
הורים רבים נבהלים מהמראה של הפריחה, אבל אנחנו פה כדי להרגיע. כל מה שצריך לדעת על הפריחה שמתרחשת עכשיו אצל ילדים רבים.
"וואלה"להמשך הכתבה...
20/05/2025
מחקרים חדשים מעודדים חשיפה מוקדמת למזונות אלרגניים בגיל 4-6 חודשים, ואפילו מנה יומית קטנה של תמ"ל חלבי לתינוקות יונקים. איך תזהו תגובה אלרגית? מתי להתחיל? באיזה סדר להגיש מזונות? ומהי השעה הכי טובה לחשיפה. מדריך.
"mako"להמשך הכתבה...
19/05/2025
במשך שנים סבלה שיר בת ה־9.5 מכאבי בטן ושלשולים, עד שהגיעה האבחנה על מחלת הקרוהן. אמה אתי משתפת על ההתמודדות עם כאבים, חרדות וזריקות, ועל איך המשפחה כולה שינתה את החיים כדי להחזיר לשיר את הילדות שמגיעה לה.
"mako"להמשך הכתבה...
עבור לתוכן העמוד