חיפוש
דלג על חיפוש
לחיפוש ביטוי מדוייק הוסף גרשיים
תוכן העמוד
דלג על תוכן העמוד

שניידר עד הבית - סדרת הוובינרים של מומחי שניידר



המומחים של שניידר מגיעים אליכם עד הבית לדבר על כל מה שמעניין ברפואת ילדים - איך מתמודדים עם תינוק שיש לו חום? מה עושים כדי שהילדים שלנו יאכלו יותר בריא? איך נדע אם הילדים שלנו גדלים בצורה תקינה? ומה אפשר לעשות כשהילדים פשוט לא הולכים לישון? כל ההרצאות של עונת הקיץ זמינות עכשיו לצפייה

רוצים להירשם לעונת ההרצאות הבאה? הצטרפו לקבוצת לקבוצת הוואטסאפ השקטה שלנו>>



איך לגדל תינוק בריא? שנת החיים הראשונה


פרופ׳ אפי בילבסקי, רופא ילדים ומנהל היחידה למחלות זיהומיות במרכז שניידר, מדבר על כל מה שחשוב לדעת על שנת החיים הראשונה של התינוק: מה הם החיסונים הניתנים עוד בחדר הלידה ואילו חיסונים ניתנים בשנה הזו? מה ההבדלים בין מתן חלב אם לתמ״ל? איך מתמודדים עם אי שקט או כאבי בטן של התינוק? ואיך אפשר להפוך את טיפת חלב למושלמת?







תזונת ילדים בעידן השפע


לורן בן יהודה, דיאטנית קלינית ביחידה לתזונה ודיאטה במרכז שניידר לרפואת ילדים, מדברת על תזונת תינוקות וילדים בעידן השפע. כיצד מפתחים הרגלי תזונה נכונים? מהי אכילה בררנית? איך מגוונים את הארוחות ולמה חשוב להקפיד על ארוחה משפחתית?





חולמים לישון - בעיות שינה בילדים


ד"ר גילי קדמון, מומחית ברפואת ילדים, טיפול נמרץ והפרעות שינה בילדים במרכז שניידר, מדברת על הפרעות שינה בילדים, כמה שעות הילד צריך לישון בלילה? מה לעשות כשהתינוק מוכן להרדם רק על הידים? איך לעזור לילד לישון רצוף בלילה? מתי צריך לפנות ליעוץ שינה ומתי צריך לבצע בדיקת שינה.





הילד הכי קטן בכיתה - כל מה שרציתם לדעת על גדילת ילדים תקינה


פרופ׳ משה פיליפ, מנהל המכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים מדבר על מה חשוב לדעת על גדילה בילדים? מה המשמעות של עקומות הגדילה ובאילו מצבים ניתן להיעזר בהורמון גדילה?

הצטרפו לקהילת הפייסבוק להורים לילדים מטופלים בהורמון גדילה "מכוונים גבוה" >>> 





איך ילדים מתמודדים עם קושי בויסות חושי?


אירית דר, אחראית תחום התפתחות הילד בשירות לריפוי בעיסוק במרכז שניידר מדברת על ויסות חושי, הפרעה בוויסות החושי, איך לעזור לילד בהתמודדות עם מצבים כאלה ומתי כדאי לפנות ליעוץ.





אף אוזן גרון - בעיות נפוצות ואיך לפתור אותן


ד״ר רועי הוד, רופא בכיר ביחידת אף אוזן גרון במרכז שניידר מדבר על דלקות אוזניים חוזרות, מה זה ניתוח כפתורים ולמה שקד שלישי משפיע על השינה.





עזרה ראשונה בילדים - כל מה שחשוב לדעת


ד״ר רון ברנט, מנהל המחלקה לרפואה דחופה (מיון) במרכז שניידר לרפואת ילדים מדבר על מצבי החירום הנפוצים בילדים ותינוקות, איך מתמודדים עם מצבי חנק מגוף זר? מה עושים במקרה של פרכוסי חום? מה עושים במצבי התייבשות, קוצר נשימה או כוויות ומה הדרך הטובה ביותר להימנע ממצבי חירום בילדים?





אלרגיה למתחילים - תשובות (כמעט) לכל השאלות


ד״ר יהונתן פסטרנק, רופא בכיר במכון לאימונולוגיה ואלרגיה במרכז שניידר לרפואת ילדים מדבר על אלרגיה למזון וכיצד היא מאובחנת אצל תינוקות וילדים? מהם הטיפולים האפשריים לאלרגיה ומה עושים במצבי חירום?






מדברים על שתיקה - איך מאבחנים ואיך מטפלים באילמות סלקטיבית?

ד"ר אביגל שניר, פסיכולוגית קלינית מומחית ומנהלת המרפאה לאילמות סלקטיבית במרכז שניידר מדברת על אילמות סלקטיבית ומאפייניה, איך ניתן לזהות מוקדם את הקושי לדבר? איך יכולים הורים ואנשי חינוך להתייחס ולעזור? באילו מצבים כדאי לפנות לייעוץ מקצועי ולאיזה טיפול מומלץ לפנות?






אויר לנשימה - אסתמה ובעיות נשימה אצל ילדים


ד"ר פטריק שטפלר, רופא בכיר במכון ריאות במרכז שניידר מדבר על הגורמים למחלת האסתמה, הטיפול התרופתי הניתן נגדה ועל בעיות נשימה נוספות השכיחות בתינוקות וילדים.

הצטרפו לקהילת הפייסבוק להורים לילדים עם אסתמה ובעיות נשימה - "קחו נשימה" >>> 







עבור לתוכן העמוד