חיפוש
דלג על חיפוש
לחיפוש ביטוי מדוייק הוסף גרשיים
תוכן העמוד
דלג על תוכן העמוד

דואגים לילדים - תומכים בשעת חירום - גיבוי




וובינרים לשעת חירום - מומחי שניידר במפגשים מקוונים מיוחדים להורים בזמן מלחמה

שניידר עד הבית - דואגים למתבגרים


וובינר "שניידר עד הבית" שנערך על ידי מומחי המערך הפסיכולוגי במרכז שניידר בנושא התמודדות עם חרדה בקרב מתבגרים.אפרת בלשן, פסיכולוגית קלינית במרפאת חרדה במרכז שניידר ודני לוטן, מומחה בחרדה בילדים ומנהל המערך הפסיכולוגי, משיבים לשאלות של הורים.



מחבקים את החרדה - איך לעזור לילדינו להתמודד עם המצב


וובינר "שניידר עד הבית" שנערך על ידי מומחי המערך הפסיכולוגי במרכז שניידר בנושא התמודדות עם חרדה בקרב ילדים ומניעת פוסט טראומה.



יחידת החירום לסיוע נפשי לילדים ומתבגרים
הורים לילדים ומתבגרים הנמצאים במצוקה נפשית בעקבות המצב הביטחוני, מוזמנים ליצור קשר עם היחידה בטלפון או במייל.



"דואגים לילדים" - קבוצת תמיכה להורים בפייסבוק


פתחנו את קבוצת הפייסבוק דואגים לילדים - קבוצת תמיכה להורים בזמן מלחמה שם תוכלו לשתף במה שעובר עליכם ועל ילדיכם באופן גלוי או אנונימי ולקבל מענה ממומחי המערך הפסיכולוגי בשניידר. מוזמנים להצטרף ולשתף הורים נוספים. לקבוצת הפייסבוק >>



הנחיות רפואיות למטופלים בתקופת המלחמה - חדשות שניידר

הפעילות האמבולטורית מתקיימת כסדרה במרכז שניידר, עקב המצב הביטחוני, מרפאות שניידר מבצעות חלק מהביקורים ברפואה מרחוק- בדיקת רופא בוידאו או בטלפון. באם אתם מוזמנים לביקור אלינו ומעוניינים שהביקור יהיה מרחוק, נא צרו קשר בטלפון עם המרפאה שאליה זומנתם. אנו נבדוק אם ניתן לבצע את הביקור מרחוק.


הנחיות חירום למטופלי סוכרת
גם במצב החירום בו אנו מצויים חשוב לשמור על הטיפול ואיזון הסוכרת. באופן כללי, חשוב להקפיד אחר הטיפול הרגיל בסוכרת, הכולל ניטור סוכר, מתן אינסולין ותזונה מתאימה, כפי שהומלץ על ידי הצוות המטפל. טיפים כיצד מומלץ להתארגן מראש למקרה של שהות ממושכת במרחב המוגן או יציאה מהבית.



המלצות מומחי שניידר להורים 

בעקבות האירועים הביטחוניים: המלצות מרכז שניידר כיצד להתמודד עם חרדה אצל ילדים
ההסלמה במצב הביטחוני משפיעה גם על הילדים שלנו. חלקם - מי פחות ומי יותר - חשים במתח, בדאגה ובחרדות הקיימים בסביבתם. מדובר בתחושות טבעיות, אולם ההורים חייבים לשדר ביטחון לילדיהם. טיפים ממנהל המערך הפסיכולוגי במרכז שניידר

מומחי המחלקה לרפואה דחופה במרכז שניידר מתריעים: אל תחששו להגיע למיון במקרה הצורך - עיכוב במתן טיפול יכול לסכן חיים. מדגישים מתי יש לפנות מיידית לקבלת אבחון וטיפול במיון



מומחי שניידר בתקשורת

בימים אלה ישנה באופן טבעי ירידה חדה במספר הפניות למחלקה לרפואה דחופה (מיון) בשל המצב הביטחוני. למרות שהחשש מובן, יש מצבים שדורשים פנייה דחופה לאבחון ולמיון. מנהל המלר"ד בשניידר, ד"ר רון ברנט, מפרט מתי חייבים להגיע, ומדגיש: "יש אצלנו מרחבים מוגנים, ואנחנו ערוכים לכל תרחיש".
"ynet" ,17.10.2023"

איך להתמודד עם החרדה והפחד של הילדים שלנו בזמן מלחמה?
דני לוטן, מנהל המערך הפסיכולוגי בשניידר, מצטרף לפאנל חדשות 12 לדבר על הדרך שאתם ההורים יכולים להתמודד עם התבטאויות הפחד והחרדה שלכם ושל ילדיכם - למה צריך לחבק את החרדה ומהי הצורה הנכונה ביותר להתנהל ליד ילדינו? צפו.
14.10.2023, "חדשות 12"



ממשיכים לטפל בכם - מידע והנחיות לחולים כרוניים מטופלי המרפאות

גם במצב החירום בו אנו מצויים חשוב לשמור על הטיפול ואיזון הסוכרת. באופן כללי, חשוב להקפיד אחר הטיפול הרגיל בסוכרת, הכולל ניטור סוכר, מתן אינסולין ותזונה מתאימה, כפי שהומלץ על ידי הצוות המטפל. טיפים כיצד מומלץ להתארגן מראש למקרה של שהות ממושכת במרחב המוגן או יציאה מהבית.


תמונת מצב - מידע על פעילות מרכז שניידר במלחמה

היחידה לדיאליזה עוברת למרחב מוגן
המחלקות הממוגנות בבניין הזכוכית נבנו מתוך הבנה של המצב הביטחוני בארץ, אבל אף אחד מאיתנו לא ציפה שנצטרך לעבור אליהן בכזו דחיפות. גם המעבר של היחידה לדיאליזה הוקדם בגלל המצב הביטחוני, כדי שהילדים יוכלו לקבל את הטיפול מציל החיים בלי לחשוש מאזעקות ומטילים. צפו.


מחלקת הפגים עוברת למרחב מוגן
בעקבות המצב הבטחוני, מחלקת הפגים וטיפול נמרץ יילודים עברה לבניין הזכוכית למחלקת הפגים החדשה והממוגנת. צפו.


שאלות ותשובות נפוצות של הורים בשעת חירום

עבור לתוכן העמוד